gripo accessoires gripo handgreep gripo plafondplaat gripo gipsplafond gripo combi greep gripo combo greep gripo douchezitje gripo douche zitje gripo handgreep gripo hand greep gripo armsteun gripo extra steun gripo horizontale greep greep dubbele greep gripo bedgreep gripo papegaai gripo triangel gripo sta op hulp
gripo accessoires gripo handgreep gripo plafondplaat gripo gipsplafond gripo combi greep gripo combo greep gripo douchezitje gripo douche zitje gripo handgreep gripo hand greep gripo armsteun gripo extra steun gripo horizontale greep greep dubbele greep gripo bedgreep gripo papegaai gripo triangel gripo sta op hulp
Gripo - Grijppaal Accessoires
0 Review | Review toevoegen
Maak uw Gripo sta op hulp compleet met extra hulpmiddelen.

Levertijd

1 - 3 werkdagen

€ 85,00 *
Prijs per stuk
Het aantal Puntensysteem dat je voor dit product ontvangt is 425
Aantal: 
BESTELLEN
 
Op verlanglijst

Heeft u een vraag over dit product?

Stel ons uw vraag

De Gripo grijppaal is uit te breiden met tal van toepasbare en handige hulpmiddelen die opstaan makkelijker maken. Prijzen varieren vanaf € 85,- tot € 459,-

Losse zachte greep
Deze zachte greep kan rondom de grijppaal bevestigd worden door middel van een rits. Geeft een betere grip. Lengte 20 cm. Geschikt voor de grijppaal met een diameter van 4 cm.
85,-

Horizontale handgreep
Biedt extra ondersteuning bij opstaan en verplaatsen. De handgreep is voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal.
Afmeting handgreep: Lengte: 48 cm. Diameter is 2,2 cm.
109,-

Handgreep - Triangel
Biedt extra ondersteuning bij opstaan en verplaatsen. De handgreep is ook gemaakt van aluminium en voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal. Diameter van deze traingel is 2,2 cm
115,-

Verticale combi greep
Biedt op 2 verschillende hoogtes ondersteuning bij het opstaan en verplaatsen. De handgreep is gemaakt van aluminium en is voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief 2 universele connectors voor bevestiging aan de grijppaal.
Afmetingen:
Hoogte 24 cm
Lengte 30 cm
Diameter 2,2 cm
149,-

Ovale topplaat
Geadviseerd deze te gebruiken bij systeemplafonds of gipsplafonds.
Afmeting ca. 70 x 31 cm.
159,-

Papegaai - greep
Biedt extra ondersteuning bij het optrekken en/of verplaatsen in bed of bad. De handgreep is voorzien van een comfortabele rubberen laag en heeft een verstelbare band. Inclusief 2 universele connectors voor bevestiging aan de grijppaal.
259,-

Dubbele horizontale handgreep
Biedt op 2 verschillende hoogtes extra ondersteuning bij het opstaan en verplaatsen. Inclusief 2 universele connectors voor bevestiging aan de grijppaal.
259,-

Armsteun
Biedt ondersteuning bij het opstaan en gaan zitten. Wordt vaak gecombineerd met het opklapbare douchezitje. De armsteunen zijn voorzien van een comfortabele rubberen laag. Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal. Breedte tussen armsteunen: 56 cm.
459,-

Opklapbaar douchezitje
Inclusief universele connector voor bevestiging aan de grijppaal.
Afmetingen: Breedte 35 cm. De diepte is ca. 40 cm.
499,-

 

 

Sorteren op:

Review toevoegen

Geen reviews gevonden.

Stel een vraag over dit product

Velden met een * zijn verplicht om in te vullen.

Uw vraag is verzonden...

We zullen jou zo snel mogelijk voorzien van een antwoord.


ONZE AFGEPRIJSDE ARTIKELEN
AL EENS BEKEKEN?