VERNIEUWDE Etac Raiser | Molift-PRO
Reviews | Review toevoegen

Dit is de nieuwste opvolger van de Etac Raiser. De sta-op- en transferhulpmiddel voor (rijdbare) transfers waarmee (kleine) afstanden te overbruggen zijn.

Levertijd

1 - 3 werkdagen

€ 895,00 *
Prijs per stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 4475
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

De Molift Raiser Pro van Etac zorgt voor een eenvoudige, pro-actieve en veilige transfer van de cliënt, verlicht het werk van de verzorgers en is eenvoudiger in gebruik.

Deze sta-op hulp geeft patient de mogelijkheid zijn/haar eigen spierkracht te gebruiker tijdens de transfer. Het natuurlijke bewegingspatroon wordt gestimuleerd en het ergonomische ontwerp zorgt ervoor dat de cliënt zich veilig voelt.

De Etac Raiser is stabiel en kan om zijn eigen as draaien waardoor manouvreren eenvoudig is. Ideaal voor in kleine ruimtes.
Tevens geeft dit model een veilige en actieve steun tijdens de transfer.

Deze transferhulp helpt bij het revalideren van cliënten in een zorginstelling. De cliënt krijgt balans tijdens het zitten en opstaan en biedt aaltijd ondersteuning.

De zachte handgreep biedt een optimale, comfortabele en veelzijdige grip. Er zijn verschillende greepmogelijkheden voor begeleiders en gebruikers.

Voorzien van zachte draaibare kniesteun die de beweging volgt van zitten naar staan. Deze is eenvoudig met één hand te verstellen.

De basisplaat heeft een gebogen zijde zodat de cliënt eenvoudig dicht bij het toilet kan komen. De plaat is 35 mm. laag.
Inclusief vier zwenkwielen waarvan twee centraal beremde wielen. De rem is eenvoudig, zowel links als recht met één voet, veilig en functioneel te vergrendelen.

Specificaties:

Maximaal gebruikersgewicht: 170 kg
Productgewicht: 10,7 kg

Review toevoegen

Hartelijk dank voor de genomen moeite. Wij stellen uw mening zeer op prijs en beoordelen ook Uw review met de gedachte: Bent U ontevreden > "vertel het ons". Bent U tevreden > "vertel het een ander".

Geen reviews gevonden.

Meer reviews