MijnComfortWinkel.nl  -  Hulpmiddelen voor zorg en welzijn

MijnComfortWinkel is een webwinkel met een groot assortiment aan hulpmiddelen die bijdragen aan het welbevinden van alle personen in diverse leeftijdscategorieën.

Waarin onderscheiden wij ons?

MijnComfortWinkel is No-Nonsense, transparant en onderscheid zich met een passend assortiment tegen een goede prijs/kwaliteit verhouding. Wij zijn betrokken en geven zo mogelijk persoonlijk advies. Dit blijkt ook uit de vele positive reacties en beoordeling die klanten ons geven. Niet ingekocht of verzonnen, maar allemaal oprecht.

Door het geven van demonstraties en presentaties (met een selectie van onze producten) in woonzorgcentra horen we uit eerste hand aan welke hulpmiddelen behoefte is. Van de bewoners, maar ook van de professionals om hen heen. Hierdoor kan het assortiment dagelijks aangepast worden.

MijnComfortWinkel staat voor:

→ Kwaliteit voor een goede prijs

Wij vergelijken de producten, aangeboden door verschillende leveranciers, op kwaliteit en prijs. De  meeste producten testen wij zelf.

→ Professionals

Voor een goede samenstelling van het assortiment is goed contact met professionals van essentieel belang. Elk artikel in ons assortiment is zorgvuldig uitgekozen.

→ Persoonlijk contact

Wij proberen zo goed mogelijk op de hoogte te zijn en blijven. Ook zijn wij geïnteresseerd in Uw persoonlijke behoeftes. Hebben wij een product niet in ons assortiment, laat het ons weten. Wij doen ons uiterste best om U hier alsnog in te kunnen voorzien.

→ Garantie

Wij kiezen onze producten bij leveranciers met de beste kwaliteit en garanties. Op de meeste artikelen heeft u tenminste een half jaar garantie.

→Transparantie

Bij MijnComfortWinkel werken "mensen"! Wij streven er naar de beste producten tegen de beste prijzen te leveren. Wij draaien niet om verzendkosten heen en zijn duidelijk in onze leveringsvoorwaarden. Overigens rekenen wij nog steeds € 4,95 per pakket (Nederland).

→ Goede doelen

Bij voldoende rendement doneert MijnComfortWinkel aan goede doelen zoals; Bio revalidatie, Het Lilianefonds en Stichting Hulphond.