SatinSheet In2Sheet 4D
Reviews | Review toevoegen

Het SatinSheet systeem kan worden ingezet voor gebruikers met lichte beperkte mobiliteit maar ook voor gebruikers die intensieve zorg nodig hebben. - Kan permanent in bed blijven liggen - Voor zelfst

Levertijd

1 - 3 werkdagen

€ 109,00 *
Prijs per Stuk

 

Het aantal Spaarpunten dat u voor dit product ontvangt is 545
Aantal: 
Bestellen
Op verlanglijst
 

Wanneer de zorgvraag intensiever wordt kan het SatinSheet basislaken gecombineerd worden met diverse modellen treklakens voor een systeem met twee of vier glij-richtingen.

Het In2Sheet treklaken is een incontinentielaken met Satin onderzijde. Het treklaken wordt met de Satin onderzijde op het basislaken geplaatst.

In combinatie met een SatinSheet glijlaken biedt dit beweging in alle richtingen. In2Sheet is voorzien van stroken die ingestopt kunnen worden als bij een gewoon laken om het vast te leggen. Desgewenst kunnen verzorgers het laken hier ook aan vasthouden.

Afmeting: 85 x 175 cm. Glijoppervlak: 85 x 70 cm.Strijken verbetert het glijdend vermogen. Gebruik geen wasverzachter of bleekmiddel.

Gemaakt van 60% katoen en 40% polyester. Het Satin gedeelte is gemaakt van 100% polyester.

Geschikt voor de droger.

Review toevoegen

Hartelijk dank voor de genomen moeite. Wij stellen uw mening zeer op prijs en beoordelen ook Uw review met de gedachte: Bent U ontevreden > "vertel het ons". Bent U tevreden > "vertel het een ander".

Geen reviews gevonden.

Meer reviews