MijnComfortWinkel kent een uitgebreide selectie aan betaalmethoden. U kunt bij ons middels één van de veelen onderstaande manieren betalen. De meeste betaalopsties zijn nog eens gratis ook. Voor enkel betaalmethoden delen wij met u in de kosten en vragen hiervoor een bijdrage. Deze is zichtbaar tijdens het maken van Uw keuze en in het betaaloverzicht. Na het afronden van Uw aankopen ontvangt U een orderbevestiginig in Uw email.
 

iDEAL (gratis)
Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling veilig en gratis afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Wanneer u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van iDEAL, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.
 

Sofort (gratis)
Veel gebruikte online betaalwijze in het buitenland en TÜV goedgekeurd. Sofort Banking is vergelijkbaar met een online overboeking, na goedkeuring van Uw eigen Pin- of Tancode. Met het beveiligde overschrijvingsformulier wordt automatisch verbinding tot stand gebracht met uw online bank, waardoor er direct betaald kan worden. De betaling is dan direct geregeld. Op deze manier wordt online shoppen snel en veilig.

Webshop GiftCard
De online kadobon. Deze webwinkel-cadeaukaart heeft het formaat van een pinpas en is ook bij MijnComfortWinkel te besteden. Selecteer tijdens het afrekenen ‘Webshop Giftcard’. Hierna dient u de 19 cijferige code in combinatie met pincode in te voeren. Deze zijn die achterop de pas te vinden. Het gebruik van meerdere kaarten is mogelijk.
Het aankoopbedrag wordt automatisch van de cadeaukaart afgeschreven. Is de waarde van Uw aankoop lager dan het tegoed, dan blijft het resterende tegoed gewoon op de Webshop Giftcard staan en kunt U de volgende keer te besteden. Check HIER Uw SALDO.

Paypal (gratis)
Heeft U een PayPal rekening? Bij ons heeft U tevens de mogelijkheid snel en veilig direct via Uw PayPal account te betalen. Kiest U hier tijdens het afrekenen voor, dan wordt U automatisch naar de PayPal website verwezen. U kunt er direct aanmelden en de betaling bevestigen. Mocht U nog geen PayPal account hebben, kunt U aldaar  tevens als gast aanmelden of een nieuw account aanmaken.
 

Vooraf Overmaken (gratis thuis (internet)bankieren)
Onze klanten die liever gebruik maken van internetbankieren kunnen ook rustig tevoren via een bankoverboeking betalen. Wij bewaren uw bestelde artikelen gedurende een periode van 8 dagen. Zodra uw betaling is ontvangen wordt uw bestelling in behandeling genomen. Let wel; ook middels deze betaalmethode gaat u een overeenkomst met ons aan. Ons bankrekeningnummer is: NL17 KNAB 0256 7702 39. Nederlands recht is van toepassing!

Achteraf betalen + € 2,95
Betalen op krediet. Deze betaalmethode is alleen mogelijk voor bestellingen binnen Nederland. MijnComfortWinkel draagt de vordering over aan 'Billink B.V.' U ontvangt na levering een factuur via e-mail van 'Billink'. Betalingen dienen binnen een termijn van 14 dagen gedaan te worden aan Billink B.V. Voor deze betalingsmogelijkheid wordt € 2,95 aan extra kosten in rekening gebracht. Deze kosten kunnen niet gecrediteerd worden. Voor meer informatie zie: https://www.billink.nl/voorwaarden/gebruikersvoorwaarden.pdf


Bancontact / Mr. Cash (gratis)
Belgische klanten kunnen online direct betalen met Bancontact. Dit online betaalsysteem is ontwikkeld door de gezamenlijke banken in België. Dit zijn Belfius, BNP Paribas, ING, FINTRO, KBC, CBC, AXA bank, VDK Spaarbank en Record Bank. Met Bancontact kunt u direct uw bestelling betalen in een de eigen vertrouwde betaalomgeving van de bank.

Giropay (gratis)
Voor onze Duitse klanten bieden wij de online betaalmethode Giropay. Het betaalproces lijkt veel op iDEAL en is veilig, vertrouwd en verloopt volledig via de internetbankieromgeving van de consument. Voor GiroPay geldt dat er ruim 80 procent van de Duitse banken aangesloten zijn.

Mastercard / Visa (gratis)
U kunt bij MijnComfortWinkel ook gemakkelijk en veilig betalen met Uw creditcard. Wij accepteren MasterCard en Visa. U rekent af via een beveiligde verbinding in de voor u vertrouwde betaalomgeving.

Maestro (gratis)
Bij deze betaalmethode kunt u direct tijdens het bestelproces de betaling afhandelen met uw eigen bank. U rekent af in uw vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van specifieke beveiligingsmethodes van uw eigen bank. Als u telebankiert, kunt u direct gebruik maken van Maestro, zonder dat u zich daarvoor hoeft aan te melden.

Onder Rembours + € 18,35 (niet meer mogelijk)
Indien u geen gebruik wilt maken van de betalingsmogelijkheden iDEAL of Paypal bestaat altijd nog de mogelijkheid tot betaling Onder Rembours. U rekent het bedrag contant af met de bezorger. Hiervoor worden € 18,35 aan extra kosten in rekening gebracht comform PostNL tarief.

Factuur per levering (gratis)
Deze betaalmethode is uitsluitend mogelijk voor onze vaste zakelijke klanten. Met deze betaalmethode ontvangt u na ontvangst van uw bestelling de factuur op het door u opgegeven e-mail-factuuradres. Deze kredietfaciliteit zal worden uitbesteed aan Billink die de vordering op zich zal nemen en geschied op basis van acceptatie. U kunt beter en makkelijke vooraf per bank overmaken of middels iDEAL.