Lies support | compressie en warmtetherapie voor lies en hamstringsLies support | compressie en warmtetherapie voor lies en hamstrings
Beweeg uw muis over de afbeelding of klik om te vergroten
€ 39,95

In voorraad

Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Lies support | compressie en warmtetherapie voor lies en hamstrings

Beschrijving

Deze support biedt compressie en warmtetherapie aan de voorste dijbeenspieren, hamstrings en liezen.


Bij welke klachten?


Functionele ondersteuning om de pijn te verminderen bij tendinitis (overbelasting/reumaklachten) en liesklachten. Houdt de lichaamswarmte vast om de spieren warm te houden en de bloedcirculatie te verhogen. De gewenste ondersteuning, compressie en comfort om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen.


Deze exclusieve neopreen braces is speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressietechnieken.


Door het super slim profile kunnen alle NEO G™ producten onder alle omstandigheden gedragen worden: tijdens het revalideren, het werk en sport.


Voordelen:- super slim profile 


- universele maat
- unieke variabele compressietechnieken
- continu warmtetherapie
- duurzaam klittenband
- altijd de gewenste ondersteuning op maat
- rubber- en latexvrij

Alle Neo G™ producten zijn CE en ISO 134852003 geregistreerd. Neo G™ ontwikkelde deze 1st Class Medical Devices voor de orthopedische- en sportbranche VCS staat voor Variable Compression Support.
Iedere gebruiker kan op veilige wijze de juiste compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.