Universele elleboogbrace voor opwarming van spieren en gewrichtenUniversele elleboogbrace voor opwarming van spieren en gewrichten
Beweeg uw muis over de afbeelding of klik om te vergroten
€ 32,95

In voorraad

Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Universele elleboogbrace voor opwarming van spieren en gewrichten

Beschrijving

Deze elleboog brace biedt compressie, opwarming van gewrichten en spieren zonder de bewegingsvrijheid te beperken.


Geschikt voor acute en chronische schouderklachten, bursitis, myositis, tendinitis, subluxatie en revalidatie na een operatie of letsel.


Geschikt voor links- en rechtshandig gebruik.


Deze exclusieve neopreen brace is speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressietechnieken.


Universele maat.

De gewenste ondersteuning, compressie en comfort om blessures te ontzien tijdens of na flinke inspanningen. Door het super slim profile kunnen alle NEO G™ producten onder alle omstandigheden gedragen worden: tijdens het revalideren, het werk en sport.


- unieke variabele compressietechnieken
- continu warmtetherapie
- duurzaam klittenband
- super slim profile 
- altijd de gewenste ondersteuning op maat
- rubber- en latexvrij

Alle Neo G™ producten zijn CE en ISO 134852003 geregistreerd. Neo G™ontwikkelde deze 1st Class Medical Devices voor de orthopedische- en sportbranche VCS staat voor Variable Compression Support.
Iedere gebruiker kan op veilige wijze de juiste compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.