Rug support met baleinversteviging | voor vermindering van draaibewegingenRug support met baleinversteviging | voor vermindering van draaibewegingen
Beweeg uw muis over de afbeelding of klik om te vergroten
€ 79,95

In voorraad

Vergelijk Producten

U heeft geen artikelen om te vergelijken.

Rug support met baleinversteviging | voor vermindering van draaibewegingen

Beschrijving

Neo G™ rug brace met band die om het middel bevestigd wordt. Ideaal bij centrale rugpijn en/of pijn die doordringt tot aan de billen. Ontwikkeld om ongewenste draaiende bewegingen te verminderen.


Ideaal bij zware belasting


In deze rug steun zijn 4 baleinen verwerkt. Er wordt een extra elastische band meegeleverd die op de band bevestigd kan worden voor extra compressie en rugondersteuning aan beide kanten. Ideaal voor mensen die voor hun beroep of sport regelmatig moeten tillen.


Deze exclusieve neopreen brace is speciaal ontwikkeld voor preventief, ondersteunend en revaliderend gebruik door middel van unieke variabele compressie technieken. Door het super slim profile kunnen alle NEO G™ producten onder alle omstandigheden gedragen worden: tijdens het revalideren, het werk en sport.


Voordelen:


- universele maat
- unieke variabele compressietechnieken
- continu warmtetherapie
- duurzaam klittenband
- super slim profile 
- altijd de gewenste ondersteuning op maat
- rubber- en latexvrij

Alle Neo G™ producten zijn CE en ISO 134852003 geregistreerd. Neo G™ ontwikkelde deze 1st Class Medical Devices voor de orthopedische- en sportbranche VCS staat voor Variable Compression Support.
Iedere gebruiker kan op veilige wijze de juiste compressie bepalen, zonder dat dit negatieve effecten heeft op de bloedcirculatie.