Welkom

Mijn Comfortwinkel  “hulmiddelen voor zorg en welzijn” is zeer verheugd u welkom te heten in onze nieuwe webwinkel!

Op deze website vindt u producten die tot doel hebben uw dagelijks leven te vergemakkelijken en het verhogen van uw comfort.

Van zeer gespecialiseerde hulpmiddelen voor mensen met een beperking, tot wellness producten.

Het is onze wens met ons grote (en nog groeiende) assortiment iedereen, van baby’s tot senioren,  te bedienen met producten en accessoires die van hoge kwaliteit zijn en zeer nuttig voor het dagelijks leven.

Voor hulp bij het bepalen van ons assortiment, geven we regelmatig presentaties en demonstraties in woonzorgcentra.  Onlangs brachten we nog een bezoek aan Woonzorgcentrum Bosch en Duin in Scheveningen.

Daarnaast laten we ons ook adviseren door professionals zoals artsen, fysiotherapeuten en zorgverleners en gebruiken onze eigen ervaringen of de ervaringen van mensen uit onze eigen omgeving die te maken kregen met ziekte, tijdelijke of permanente beperkingen.

 

We hebben ons uiterste best gedaan om een bezoek aan onze webwinkel, zo eenvoudig en aangenaam mogelijk te maken.

Bijvoorbeeld de mogelijkheid tot vergroten van de tekst, heldere presentatie en rustige vormgeving met duidelijke contrasten.

Elk product verschijnt in verschillende categorieën en subcategorieën, zodat u gemakkelijk kunt vinden wat u zoekt. U kunt kiezen uit de rubrieken  “dagelijks leven”, “per lichaamsdeel”, via “gezondheidsklacht” of met gebruikmaking van het “snel zoek” veld.

Voor elk artikel vindt u één of meerdere plaatjes die u kunt vergroten en volledige omschrijvingen.

 

We verzoeken u het contactformulier te gebruiken voor elke vraag of informatie die u wenst.

We zullen ons best doen uw vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Daarnaast nodigen we u uit u in te schrijven voor onze nieuwsbrief en een persoonlijk account aan te maken, dan kunnen we u regelmatig op de hoogte houden van nieuwe producten en u laten profiteren van onze speciale aanbiedingen.